Purkutyöt

Purkutyöt

Purkutyöt nykyaikaisella purkukalustolla, kuten piikkausrobotit, kaivinkoneet, pienkaivinkoneet jne. Koneisiin löytyy lajittelukourat, iskuvasarat yms. lisälaitteet. Kohteemme vaihtelevat pienistä sisäpuruista isoihin kerrostalojen julkisivu- ja kokonaispurkuihin.

Kokonaispurkutyöt

Saneerauspurkutyöt

Pulverointi- ja piikkaustyöt

Asbestikartoitukset ja -purkutyöt

Maanrakennus E.Majavan palvelut on laajentunut keväällä 2013 asbestiburkutöillä. Työmiehillä on tarvittavat koulutukset ja huoltotila laitteille on valmistunut alkuvuodesta 2013.

Tarvittavat luvat ja laitteet ovat kunnossa (Imurit, alipaineistajat, raitisilmapuhaltimet yms.).

Purkupalveluihin kuuluu

  • asbestikartoitukset
  • osastointipurut
  • pussipurkutyöt
  • kohdepoistotyöt
  • kattojen pesutyöt
  • haitta-ainekartoitukset

Aina kun on syytä epäillä asbestia tai muita haitta-aineita (home ja PAH, yms), niin tulisi kohde kartoittaa. Kartoituksen jälkeen tehdään tarpeenmukainen purkusuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa ja sovitaan yksityöskohdista ennen työn aloittamista.

Rakennuttajan tai muun, joka ohjaa tai valvoo rakennushanketta, on ennen rakennusten tai rakenteiden purkamista varmistuttava siitä, ettei purettavissa rakenteissa ole asbestia sekä huolehdittava siitä, että purkutyö tehdään asbestityönä.

Me käytämme pölynhallinnassa laadukkaita imureita, joissa on esisuodatin, mikrosuodatin ja HEPA-suodatin. Imureita käytetään pintojen puhdistuksiin sekä niitä liitetään suoraan työkoneisiin. Tilojen alipaineistuksella ja imureita käyttämällä saadaan, aina lähes pölytön saneeraus suoritettua.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt:
Arto Alapere, 050 380 5114, arto.alapere(at)maanrakennusmajava.fi